Ann-Charlotte Fogel

Den varmt lysande tråden genom livet är, för mig, leken. Där finner lusten sitt naturliga uttryck till dans och rörelse. Via fantasins hjälp utforskar jag samspelet mellan kropp och själ som för mig utgör grunden och utökar vårt medvetande till helhet. Oavsett ålder är det aldrig försent att återuppta denna kontakt med vår egen skapande dans som vi har med oss sedan urminnes tider.

Dipl. Danspedagog från Balettakademien, Sthlm. Sedan början av 70-talet och har jag arbetat som danspedagog med fortlöpande utbildningar under årens lopp.
Dipl Trager Terapeut. Sedan slutet av 70-talet har jag arbetat vidare med kroppsterapier. Utbildningen har varit förlagd i Sverige, Europa och USA. Det har gett tillfälle till många möten med människor i olika livssituationer. I USA studerade jag under Dr Milton Trager mellan 1987 – 1997.
Därefter följer fortlöpande utbildningar inom Trager och andra kroppsterapier.
Dipl. Essential Motion Terapeut sedan 2009. Utbildningen leddes av Karen Roeper, USA.
Vedic Art Under tiden av dans och kroppsterapier har målandet funnits med som en självklar del. Det har inneburit kontinuerliga konststudier. Idag arbetar jag som lärare inom Vedic Art.
Body-Spirit-Move, är ett eget koncept utvecklat utifrån dans, improvisation, konst och kroppsterapi. Jag erbjuder återkommande workshops i Body-Spirit-Move.

 

Bild: xxx Falsterbo månad 2016